infoTanárium - online szakmai webinárok informatika tanároknak. Ágazati kerettantervhez illeszkedő, PAT-akkreditációval is rendelkező továbbképzéssorozat.

A HTTP Alapítvány

A HTTP Alapítvány (A Hálózati Tudás Terjesztéséért Programiroda Alapítvány) közhasznú szervezet, ami nevében is felvállaltan a piacképes informatikai szaktudás minél szélesebb körben történő elterjesztését tűzte ki zászlajára. Hisszük, hogy a piacképes informatikai szakképzés feltétele, hogy a diák, tanár és tananyag hármas kapcsolat minden eleme a helyén legyen. Az Alapítványnál azon dolgozunk, hogy a magyarországi informatikai szakképző intézményeknél e hármas egységet minél jobban erősítsük.

Tovább

Amivel foglalkozunk

Cisco Hálózati Akadémia

A magyarországi Cisco Hálózati Akadémiák támogatása.

Infotanár Mentor Program

Informatikai tárgyakat oktató tanárok és cégek összekapcsolása.

Legyél Te is Informatikus!

Pályaorientációs kampány az informatikai szakmák nészerűsítésére.

Szakmai versenyek

WorldSkills és EuroSkills versenyek nemzeti válógatóinak lebonyolítása.

Informati Oktatási Konferencia

Pályaorientációs kampány az informatikai szakmák nészerűsítésére.

Aktuális híreink

08 Sep

Magyar informatikusok sikere a szakmák világbajnokságán

Az augusztus 23. és 26. között Kazanyban, Oroszországban zajló WorldSkills 2019 versenyen 63 ország több mint 1300 versenyzője 56 szakmában mérte össze tudását. A 4 napos, közel 200 000 látogatóval büszkélkedhető rendezvényen a magyar csapat minden eddiginél nagyobb létszámban, összesen 22 szakmában képviseltette magát.

Tovább
21 Feb

Új minőségű tudással a jövőbe

Az egymást követő technológiai forradalmak nyomán a tudás fogalma mára megváltozott. Az igazi kihívást már nem az információhoz való hozzáférés jelenti, hanem annak rendszerezése, felhasználása és hatékony továbbadása.

Tovább